Nya kryddfabriken i Eskilstuna igång

Foto MostPhotos
Nu har Nordic Spice fått full fart i den egna kryddfabriken i Eskilstuna, efter att ha flyttat hem hela sin produktion till Sverige.

För ett drygt år sedan meddelade Nordic Spice att man skulle ta hem hela sin produktion av kryddor, marinader och glazer till Sverige. 
Det år som gått sedan dess har man ägnat åt att bygga upp den nya kryddfabriken i Eskilstuna.

”Vår målbild är att skapa ett modernt smakcenter i Eskilstuna och samla all expertis inom smaksättning under samma tak, och detta är nu verklighet. Vi har startat processen att FSSC 22000-certifera fabriken och kommer att slutföra det under våren”, skriver Nordic Spice i ett pressmeddelande.

Företagets försäljningschef Anna Ström Harryson berättar att det senaste året har varit intensivt, roligt och lärorikt:

– Vi har alla arbetat hårt för att få allt klart. Nu tar vi stora steg in i 2023. Kryddfabriken är äntligen på plats och det känns fantastiskt, säger försäljningschefen Anna Ström Harryson.

– Till oss kan man vända sig för att få hjälp med sin produktutveckling, nya tankar och idéer inom smaksättning och självklart få ett stort utbud av kryddor, färdiga kryddblandningar, marinader och glazer, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil