Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Foto Coop (Ej butiken i Norrköping)
Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

Precis en månad innan julafton öppnar Norrköpings första Stora Coop. Det är Coop Risängen på Fjärilsgatan 21 som nyinvigs som stormarknad ombyggd enligt Coops nya matmarknadskoncept med fokus på matglädje, kundmöte och inspiration.
– Vi ska bli Norrköpings bästa färskvarubutik, säger butikschefen Johanna Törnqvist.

Sortimentet är brett med lokal touch, punkter med frukt och grönt möter kunden genom hela butiken, den nya inredningen förtydligar och lotsar, delikatess- fisk- och frukt- och gröntavdelningarna är framflyttade liksom butikens flaggskepp, butiksbageriet. En kafédel har tillkommit liksom utökad postservice och en utbyggd hämtautlämning för de kunder som önskar beställa online, skriver Coop i en pressrelease.

– Nya Stora Coop Risängen är rakt igenom en helt ny butik som jag hoppas och tror att kunderna kommer att ta till sig och uppskatta Det har varit fantastiskt att se att kunderna, trots röran i ombyggnationen, har fortsatt att komma och till och med i större antal än tidigare. Ett bättre betyg än så kan vi aldrig få och det bådar mycket gott inför framtiden. Det känns fantastiskt roligt att vara en drivande pionjär i utvecklingen av hur Coop möter kunder på kundernas villkor och samtidigt sprider matglädje av den högre klassen. Vi ska bli Norrköpings bästa färskvarubutik, säger Johanna Törnqvist som är butikschef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil