Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Foto Coop (Ej butiken i Norrköping)
Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

Precis en månad innan julafton öppnar Norrköpings första Stora Coop. Det är Coop Risängen på Fjärilsgatan 21 som nyinvigs som stormarknad ombyggd enligt Coops nya matmarknadskoncept med fokus på matglädje, kundmöte och inspiration.
– Vi ska bli Norrköpings bästa färskvarubutik, säger butikschefen Johanna Törnqvist.

Sortimentet är brett med lokal touch, punkter med frukt och grönt möter kunden genom hela butiken, den nya inredningen förtydligar och lotsar, delikatess- fisk- och frukt- och gröntavdelningarna är framflyttade liksom butikens flaggskepp, butiksbageriet. En kafédel har tillkommit liksom utökad postservice och en utbyggd hämtautlämning för de kunder som önskar beställa online, skriver Coop i en pressrelease.

– Nya Stora Coop Risängen är rakt igenom en helt ny butik som jag hoppas och tror att kunderna kommer att ta till sig och uppskatta Det har varit fantastiskt att se att kunderna, trots röran i ombyggnationen, har fortsatt att komma och till och med i större antal än tidigare. Ett bättre betyg än så kan vi aldrig få och det bådar mycket gott inför framtiden. Det känns fantastiskt roligt att vara en drivande pionjär i utvecklingen av hur Coop möter kunder på kundernas villkor och samtidigt sprider matglädje av den högre klassen. Vi ska bli Norrköpings bästa färskvarubutik, säger Johanna Törnqvist som är butikschef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil