Nypremiär idag för Hemköp Tallboda

Butikschef: Jessica Thellman | Foto : Pressbild
Torsdag 17 mars är dagen för nypremiär hos Hemköp Tallboda där man har genomfört en total ombyggnation och renovering av butiken.

Torsdag 17 mars, nyöppnar Hemköp Tallboda utanför Linköping efter en total ombyggnad av butiken.

Butik har, efter drygt nio veckors omfattande renovering, byggts om enligt det nya butikskoncept och de färger Hemköpskedjan i dag erbjuder. 
Allt är gjort med hög hållbarhetsstandard och modern teknik, kylar och frysar som drivs på klimatneutral media där överskottsvärmen återvinns, samt med Led-belysning som är energieffektiv.

– Ombyggnaden innebär ett jättelyft för oss och framför allt våra kunder, som tidigare uppfattat butiken som lite rörig och svår att hitta i. Med nytt kundvarv, Hemköps breda sortiment och nu också ett flertal kassor för självbetjäning har vi äntligen fått en modern butik för alla som älskar mat, säger butikschefen Jessica Thellman nöjt.

Butiken har efter ombyggnaden behållit servicen med att vara postombud och spelombud för Svenska Spel. Sedan tidigare erbjuds kunderna också e-handel i form av click & collect.
– Det här innebär en riktig nystart för oss och premiären på torsdag firar vi med massor av aktiviteter i butiken med priserbjudanden, smakbjudningar och tävlingar, säger Jessica Thellman.

Fakta/Hemköp Tallboda
Adress: Gränsliden 6
Butiksyta: cirka 950 kvadratmeter
Butikschef: Jessica Thellman
Antal medarbetare: 15
Öppettider: 07.00-21.00 alla dagar
Övrigt: postombud, Svenska spel
Nypremiär: torsdag 17 mars 2022

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil