Oh Mungood nu hos Holy greens

Foto Pressbild
Med start 15 november finns Oh Mungoods nya ”ready to eat vegobites” i Holy greens sortiment. De blir först med att servera denna produkt.

Från den 15 november utökar Holy greens sitt vegosortiment med Oh mungoods nya ready to eat vegobites.
Man blir då först ut med att servera de ekologiska mungbönsbitsen som är helt växtbaserade och utan tillsatser.

Salladsbaren lyfter in Oh Mungood på menyerna i ett nytt samarbete. Syftet är att kunna erbjuda ett utökat växtbaserat sortiment.
Med de nya bitsen får man möjlighet till ett nytt protein som har mycket smak och baseras på rena och nyttiga råvaror, skriver Oh Mungood.

– Vi tycker Oh Mungood har lyckats med allt och är megaglada över att äntligen få servera dem i vår nykomponerade Buddha Bowl, säger David Egonson, grundare och konceptansvarig hos Holy greens.

– Det här är ett samarbete som vi brinner väldigt starkt för. En tydlig vision med det vi gör är att få fler att välja växtbaserat för att de vill, inte för att de måste. Även att fler ska äta mat som är bra för kroppen utan att det är för krångligt. Detta är verkligen en vision som vi delar med Holy greens och vi är själv väldigt tacksamma för hela deras koncept, säger Lisa Laurell, medgrundare och marknadsansvarig hos Oh Mungood.

Bitsen görs på hela förgroddade mungbönor, råris, lök, vitlök, rödbeta och nyttiga kryddor. Ytterligare en fördel med Oh Mungoods produkter är att de med sin kombination av mungbönor och råris tillgodoser hela proteinbehovet med full aminosyrakedja.
De är också rika på fibrer och antioxidanter. Produkten är fryst och kan ätas kall efter upptining och passar perfekt just för sallader, wraps och all form av catering.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil