Öppnar igen efter omfattande modernisering

Butikschef Marcus Myrhed Hemköp Birger Jarlsgatan | Foto Pressbild
Efter en intensiv renoveringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Birger Jarlsgatan att slå upp portarna till en ny och uppfräschad butik med flera spännande förändringar.

Butikschef Marcus Myrhed är entusiastisk över att kunna välkomna kunderna till en butik som har genomgått en omfattande modernisering. Från en ny brödavdelning till en renoverad delikatessdisk, har Hemköp Birger Jarlsgatan förberett sig för att möta kundernas behov på bästa sätt.

Förbättringar och nya insatser
Marcus Myrhed berättar om flera förbättringar och nya inslag som kunderna kan förvänta sig. Den nya manuella köttdisken på delikatessavdelningen är en särskilt spännande nyhet, som förväntas bli mycket uppskattad av besökarna.

Fira invigningen
Butikens återinvigning kommer att firas på torsdag den 22 februari med diverse festligheter. Kunderna välkomnas med tårta, chokladhjul och grymma erbjudanden från klockan 10.00 och framåt.

Framtiden ser ljus ut
Simone Margulies, vd på Hemköpskedjan, ser med glädje på framtiden för Hemköp Birger Jarlsgatan och är nöjd med den moderniseringstakt som butiken har genomgått. Under 2024 fortsätter satsningen på modernisering, och Hemköp Birger Jarlsgatan är redo att erbjuda en helt ny och förbättrad shoppingupplevelse till sina kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil