Hon blir ny vd för Åhléns

Annica Hagen tar över jobbet som vd för Åhléns och börjar som det 1 september. | Foto: John Resborn
Annica Hagen, idag Sverigechef för Nobia, får jobbet som vd för Åhléns och börjar sin anställning 1 september. Gustaf Öhrn slutar efter fyra år.

Åhléns har anställt Annica Hagen som ny vd och hon börjar sitt jobb 1 september.
Idag arbetar Gustaf Öhrn som vd och han kommer att vara knuten till Axel Johnson-koncernen även i fortsättningen.

Annica Hagen jobbar idag som Sverigechef för Nobia och har innan dess jobbat bland annat hos The Absolut company och Electrolux.
Hos Åhléns får hon fortsätta kedjans arbete med att gå från traditionell varuhuskedja till en kedja med snabbt växande e-handel och verksamheter som Åhléns outlet och Beauty bargain.

Mia Brunell Livfors, vd hos Axel Johnson AB och styrelseordförande Åhléns:
– I ett läge där Åhléns ytterligare ska accelerera sin omställning från varuhuskedja till ett bredare erbjudande med fokus på ökad e-handel, för att under de närmaste åren förbättra lönsamheten, är jag övertygad om att Annica Hagen är rätt person för vd-jobbet, säger Åhléns styrelseordförande Mia Brunell Livfors.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil