Padelhallar byggs om till lager och butiker

Foto MostPhotos
Runtom i Skåne byggs nu stängda och konkursade padelhallar om till butiker, förråd och lager, sedan padelhaussen förtvinat mer eller mindre fullständigt.

I Eslöv tar klädjätten Lager 157 över den stängda padelhallen och i Sjöbo blir fem padelbanor en ny Jysk-butik.
I båda fallen är fastighetsägaren familjeföretaget Mims Invest, som ägs av Mårten Mårtensson och hans fru Ingrid Mårtensson.

– Vi har gjort en felinvestering med padeln. Vi hade ett beslutsunderlag som inte visade sig stämma, marknaden försvann. Nu får vi bygga om lokalen för flera miljoner för att få in en ny verksamhet, säger Mårten Mårtensson till Sydsvenskan.

Situationen är likadan på flera andra platser i Skåne. Utanför Staffanstorp står en 4 500 kvadratmeter stor hall, byggd åt padeljätten PDL United, tom och hann inte ens öppna innan företaget sattes under rekonstruktion.

Nu används hallen som förråd för företagets nedmonterade padelbanor.

I Hyllinge utanför Helsingborg finns en nybyggd fastighet som var tänkt för Padel Magic men nu är till salu för 15 miljoner kr. Utanför Lund, vid Dalby-avfarten, finns en hall som tidigare hette Southside Padel och nyligen försattes i konkurs. Castellum letar nu ny hyresgäst.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil