Pågen fortsätter att stötta

Foto Pressbild
Pågen är huvudpartner för Sveriges Stadsmissioner för tredje året i rad. ”Stolta över att få fortsätta”, säger företaget.

För att stötta socialt utsatta barn, unga och familjer går Pågen för tredje året i rad in i partnerskap med Sveriges stadsmissioner som nationell huvudpartner. 
Som tillägg till partnerskapet drev Pågen också för andra året i rad kampanjen ”En godare jul för alla”, där brödkonsumenters Swish-bidrag till Sveriges Stadsmissioner dubblerades.

 –Vi är stolta över att nu fortsätta vårt samarbete med Sveriges sStadsmissioner och stötta deras viktiga hjälpverksamhet. Trygghet och bröd på bordet är tyvärr inte en självklarhet för alla. Det tuffa omvärldsläget innebär att det arbete Sveriges Stadsmissioner gör är av stor betydelse för många utsatta människor, säger Berith Apelgren, informations- och hållbarhetschef hos Pågen.

 – Genom vårt partnerskap med Pågen kan vi nå ut till ännu fler människor som är i behov av vår hjälp och stöd, och på så sätt göra en ännu större skillnad. Vi är mycket glada över att Pågen fortsätter som nationell huvudpartner 2023, säger Jonas Wihlstrand, generalsekreterare för Sveriges sStadsmissioner.

Kampanjen ”En godare jul för alla” rullade ut under december i butik och sociala medier, och kunde även ses på Pågens brödförpackningar under julen. 
Kampanjen har i år engagerat fler människor än förra årets kampanj som i år bidragit med ytterligare 200 000 kr till förmån för Sveriges stadsmissioners arbete. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil