Pantpeng via Swish nu i hela Sverige

Foto MostPhotos
Få din pantpeng via Swish. Från och med nu fungerar det erbjudandet på alla Pantamera Express-automater i Sverige, från Ystad till Luleå.

Nya konsumtionsmönster leder till nya behov, och den ökade digitaliseringen gör det möjligt att göra pantsystemet ännu mer tillgängligt. 
Med appen Min pant får pantaren flera möjliga utbetalningslösningar för sin pantpeng, där Swish är den senaste att installeras.

– Pantsystemet behöver vara fortsatt relevant och smidigt, om vi ska nå målet på en återvinningsgrad på 90 procent. Därför är det viktigt att även utbetalningsmetoderna ligger i linje med konsumenternas behov och förväntningar, säger Bengt Lagerman, vd för Pantamera/Returpack.

– Tjänsten Swish utbetalningar lanserades brett för ett år sedan och har hittills varit väldigt populärt hos framför allt försäkringsbolag, men fler och fler andra branscher börjar inse fördelarna, säger Pär Ekroth som är kommersiell chef hos Swish.

– Att Pantamera nu lanserar möjligheten att få sin pantpeng utbetald via Swish känns helt rätt – det blir enklare att göra rätt för miljön när man får sin belöning utbetald i realtid. Fokus på hållbarhet och enkelhet är två saker vi har gemensamt med Pantamera och därför är vi så stolta över att få vara en del av detta, tillägger Ekroth.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil