De blev årets ölutvecklare

Ölmässan

Canman är företaget som sysslar med att på mobil bas tappa öl på burk för att hjälpa mindre, lokala bryggerier. Nu prisas Canman som av Carlsberg utses till Årets ölutvecklare.

För åtta år sedan instiftade Carlsberg Sverige priset Årets ölutvecklare.
När det nu delades ut 25 januari vid Nöjesguides ölmässa gick priset till burktappningsföretaget Canman.

Canman är Sveriges första och enda mobila burktappningsföretag.
Som sådant hjälper man lokala bryggerier i hela Sverige att tappa öl och läsk på burk vilket anses gynna såväl miljö som kvalitet.

– Canman är verkligen en värdig vinnare som har förenklat livet för mängder av hantverksbryggerier. Och lyft burken som ett förstklassigt förpackningsslag, säger Henric Byström, kommunikationschef hos Carlsberg och i detta sammanhang juryns ordförande.

Juryns motivering;
”Årets vinnare har på kort tid, och med hjälpande hand inte bara underlättat för många bryggerier utan även sett till att fler upptäcker vilket fantastiskt ölland Sverige har blivit. Vinnaren är varken ett bryggeri eller en ölpersonlighet, utan en ambulerande produktionslina.
Canman är Sveriges första och enda mobila burktappningsföretag som hjälper lokala bryggerier över hela landet att tappa öl och läsk på burk, något som är både miljösmart och gynnar kvaliteten”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil