De blev årets ölutvecklare

Ölmässan

Canman är företaget som sysslar med att på mobil bas tappa öl på burk för att hjälpa mindre, lokala bryggerier. Nu prisas Canman som av Carlsberg utses till Årets ölutvecklare.

För åtta år sedan instiftade Carlsberg Sverige priset Årets ölutvecklare.
När det nu delades ut 25 januari vid Nöjesguides ölmässa gick priset till burktappningsföretaget Canman.

Canman är Sveriges första och enda mobila burktappningsföretag.
Som sådant hjälper man lokala bryggerier i hela Sverige att tappa öl och läsk på burk vilket anses gynna såväl miljö som kvalitet.

– Canman är verkligen en värdig vinnare som har förenklat livet för mängder av hantverksbryggerier. Och lyft burken som ett förstklassigt förpackningsslag, säger Henric Byström, kommunikationschef hos Carlsberg och i detta sammanhang juryns ordförande.

Juryns motivering;
”Årets vinnare har på kort tid, och med hjälpande hand inte bara underlättat för många bryggerier utan även sett till att fler upptäcker vilket fantastiskt ölland Sverige har blivit. Vinnaren är varken ett bryggeri eller en ölpersonlighet, utan en ambulerande produktionslina.
Canman är Sveriges första och enda mobila burktappningsföretag som hjälper lokala bryggerier över hela landet att tappa öl och läsk på burk, något som är både miljösmart och gynnar kvaliteten”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil