De blev årets ölutvecklare

Ölmässan

Canman är företaget som sysslar med att på mobil bas tappa öl på burk för att hjälpa mindre, lokala bryggerier. Nu prisas Canman som av Carlsberg utses till Årets ölutvecklare.

För åtta år sedan instiftade Carlsberg Sverige priset Årets ölutvecklare.
När det nu delades ut 25 januari vid Nöjesguides ölmässa gick priset till burktappningsföretaget Canman.

Canman är Sveriges första och enda mobila burktappningsföretag.
Som sådant hjälper man lokala bryggerier i hela Sverige att tappa öl och läsk på burk vilket anses gynna såväl miljö som kvalitet.

– Canman är verkligen en värdig vinnare som har förenklat livet för mängder av hantverksbryggerier. Och lyft burken som ett förstklassigt förpackningsslag, säger Henric Byström, kommunikationschef hos Carlsberg och i detta sammanhang juryns ordförande.

Juryns motivering;
”Årets vinnare har på kort tid, och med hjälpande hand inte bara underlättat för många bryggerier utan även sett till att fler upptäcker vilket fantastiskt ölland Sverige har blivit. Vinnaren är varken ett bryggeri eller en ölpersonlighet, utan en ambulerande produktionslina.
Canman är Sveriges första och enda mobila burktappningsföretag som hjälper lokala bryggerier över hela landet att tappa öl och läsk på burk, något som är både miljösmart och gynnar kvaliteten”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil