Popup på Sveavägen för kinesiska Shein

Foto Pressbild
Kinesiska nätmodehandlaren Shein ska öppna en popup-butik hos Vasakronan i centrala Stockholm, närmare bestämt på Sveavägen 6.

Kinesiska nätmodehandlaren Shein är extremt snabbväxande just nu och knappar snabbt in på exempelvis Zaras och H&M:s försprång.
Nu tar man ett grepp till och öppnar en popup-butik hos Vasakronan på Sveavägen 6 i Stockholm.

Shein, med basen i Singapore, är ett lågpriskoncept som växer extremt snabbt. 
Målet är att nå 25 miljarder dollar i omsättning under 2022.

 Upplägget är AI-verktyg som snappar upp influencers kläder, kollektioner som konkurrenterna storsäljer och liknande och som sedan Shein tillverkar.
Alla kläder tillverkas i Kina och man använder framgångsrikt Tiktok som marknadsföringskanal.

Denna måndag, 14 november, öppnade man en 150 kvadratmeter stor popup-butik i Vasakronans lokaler i Sergelhusen, Sveavägen 6B.
Där ska Shein nu ha öppet under två veckor.

Shein arbetar konsekvent med popup-butiker för marknadsföring runt om i världen och har bara en permanent butikslokal, i Tokyo där man öppnat denna november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil