Popup på Sveavägen för kinesiska Shein

Foto Pressbild
Kinesiska nätmodehandlaren Shein ska öppna en popup-butik hos Vasakronan i centrala Stockholm, närmare bestämt på Sveavägen 6.

Kinesiska nätmodehandlaren Shein är extremt snabbväxande just nu och knappar snabbt in på exempelvis Zaras och H&M:s försprång.
Nu tar man ett grepp till och öppnar en popup-butik hos Vasakronan på Sveavägen 6 i Stockholm.

Shein, med basen i Singapore, är ett lågpriskoncept som växer extremt snabbt. 
Målet är att nå 25 miljarder dollar i omsättning under 2022.

 Upplägget är AI-verktyg som snappar upp influencers kläder, kollektioner som konkurrenterna storsäljer och liknande och som sedan Shein tillverkar.
Alla kläder tillverkas i Kina och man använder framgångsrikt Tiktok som marknadsföringskanal.

Denna måndag, 14 november, öppnade man en 150 kvadratmeter stor popup-butik i Vasakronans lokaler i Sergelhusen, Sveavägen 6B.
Där ska Shein nu ha öppet under två veckor.

Shein arbetar konsekvent med popup-butiker för marknadsföring runt om i världen och har bara en permanent butikslokal, i Tokyo där man öppnat denna november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil