Premiär för X:-tra Akalla

Foto Coop Butiker & Stormarknader
Idag öppnade nya X:-tra Akalla, Coop Butiker & Stormarknaders fjärde X:-tra-butik, med målet att erbjuda låga priser varje dag genom klipp och kampanjer. Belägen på Sibeliusgången 19 i Akalla centrum, har butiken genomgått en omfattande renovering och anpassning för att möta de boendes behov av en närliggande livsmedelsbutik.

– ”Att etablera X:-tra just nu och just här känns fantastiskt vältajmat,” säger Erik Norlin. ”Mina medarbetare och jag ser mycket fram emot att hälsa kunder och medlemmar hjärtligt välkomna.”

X:-tra Akalla erbjuder välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser och förstärker detta med veckovisa klipp och kampanjer. Eftersom X:-tra är en del av Coop, kan kunderna dra nytta av alla medlemsförmåner, inklusive rabatter och poängsystem. Butiken är 750 kvadratmeter stor och bemannas av butikschefen tillsammans med elva medarbetare. Öppettiderna är måndag till lördag klockan 08 till 21 och söndag klockan 09 till 21.

Samarbetet och framtida planer
Meta Persdotter, vd för Coop Butiker & Stormarknader, uttrycker sin glädje över det konstruktiva samarbetet som möjliggjort denna satsning. Hon betonar att X:-tra Akalla har varit mycket efterfrågad och att det är en inspirerande kvalitetsbutik med fokus på färskvaror, personlig service och ett starkt priserbjudande.

– ”Många kunder vill göra en bra affär och samtidigt ha pengar över till annat och här har X:-tra en tydlig roll att spela,” säger Meta Persdotter.

Med öppningen av X:-tra Akalla har Coop Butiker & Stormarknader nu fyra X:-tra-butiker i sitt nätverk, med två i Stockholm, en i Motala och en i Norrköping.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil