Pricer visar nya butiksinnovationer

Foto Pressbild
Pricer har visat nästa generations butiksinnovationer på branschmässan Euroshop i Düsseldorf, en vision för den moderna butiken.

På branschmässan Euroshop 2023 i Düsseldorf har Pricer, som beskriver sig som världens mest tillförlitliga leverantör av lösningar för automatisering och kommunikation vid butikshyllan, visat nya lösningar för butikseffektivisering. 

Pricer erbjuder digitala butikslösningar på den snabbt växande marknaden för smart retail. Med marknadens snabbaste och mest skalbara lösning bidrar Pricer till ökad konvertering för butikerna, till att marginalerna kan bibehållas och hållbarhetsmålen nås, samtidigt som både butikseffektiviteten och kundupplevelsen förbättras, skriver företaget i en pressrelease.

Med Pricers Smarttag Color-etiketter kan handlarna skapa lockande kampanjer vid hyllkanten, stärka kommunikationen i hela butiken och skapa en starkare kundupplevelse. 
Färgetiketterna har utvecklats för att möta handelns önskemål om färgfunktionalitet, skriver Pricer. 

”Tack vare Pricers unika optiska trådlösa teknologi har de dessutom branschens längsta batteritid. Etiketterna är utrustade med helt grafiska högupplösta displayer och erbjuder flerfärgs- och flernivåblink för olika uppgifter i butik”, påpekar man.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil