Prisades som Årets Leverantör

Foto Pressbild
Under den senaste Direktenträffen, som ägde rum förra helgen, stod Another Snus Factory i rampljuset då de tilldelades priset för Årets Leverantör. Denna prestigefyllda utmärkelse är en hyllning till företagets enastående produkter och dess starka partnerskap med Direkten.

Another Snus Factory har sedan sin etablering 2019 haft en nära relation med Direkten, och deras fokus på försäljning har gjort dem till en central del av Direktens verksamhet. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och ett dedikerat partnerskap har Another Snus Factory blivit en oumbärlig leverantör för Direkten.

En av de mest imponerande aspekterna av Another Snus Factory är deras arbete inom miljö och hållbarhet. Med sina återvinningsbara PlantCan™-dosor tillverkade av 100% tallolja visar de ett tydligt åtagande för att minska sin miljöpåverkan och främja en hållbar framtid, något som Direkten värderar högt.

Robert Neiås, kategoriansvarig för tobak på Direkten, uttryckte sin tacksamhet för Another Snus Factorys flexibilitet och lyhördhet som samarbetspartner, och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Another Snus Factorys seger som Årets Leverantör på Direktenträffen 2024 är en välförtjänt hyllning till deras engagemang och kvalitet, och bekräftar deras position som en ledande leverantör inom branschen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil