ProViva firar 30 mag-iska år

Foto Pressbild
ProViva jubilerar och firar 30 år av magi! Den unika innovationen som gjorde ProViva till en favorit på juicehyllan uppmärksammas under 2024 med diverse evenemang och en spännande Sverigeturné.

Den 7 maj inleddes firandet av ProVivas 30-årsjubileum med ett fantastiskt brunchevent på Rosendals trädgård i Stockholm. På plats fanns bland annat representanter från Probi, det forskningsföretag som ligger bakom den banbrytande bakteriestammen som är kärnan i ProViva, samt influenserdrottningarna Foodgeekz och andra särskilt inbjudna gäster. Tillsammans fick de utforska olika smaker av ProViva och njuta av en härlig brunch.

ProViva föddes för 30 år sedan som den första drycken på den svenska marknaden med funktionella hälsofördelar. Bakom produkten står en forskargrupp vid Lunds universitet som ville utforska möjligheten att minska inflammationer och stödja immunförsvaret genom att introducera goda bakterier i kroppen. Idag är ProViva fortfarande en favorit, med blåbär och nyponsoppa som sina bästsäljande smaker.

Alexia Wilhelmsson, Marknadschef på Probi AB, uttrycker stolthet över att deras banbrytande bakteriestam fortfarande är en del av ProViva och glädjen över att få fira produktens 30-årsjubileum.

Förutom Probi deltog även flera inflytelserika personer på Rosendals trädgård, inklusive systrarna Hammelfelt från Foodgeekz. Firandet fortsätter under året med en Sverigeturné och en tävling på ProVivas hemsida, där deltagare uppmanas att dela sina bästa ProViva-historier för chansen att vinna en mag-isk spa-weekend i Skåne.

Mette Drakenberg, Sverigechef för Danone, uttrycker sin stolthet över den gedigna forskning som ligger till grund för ProViva och ser fram emot att fortsätta fira produkten och dess fantastiska historia samt nya smakinnovationer under jubileumsåret.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil