RANA Summer Edition 

Foto Pressbild

RANA Summer Edition tar våren- och sommarens smaker från Italien till Sverige med ny färsk fylld pasta – Girasoli Ricotta & Lemon och Girasoli Sparris 

RANA Sparris Girasoli, färsk fylld pasta med sparris, ricotta och len mozzarella. Den distinkta smaken av sparris är väl ackompanjerad av mild ricotta och mozzarella vilket tillsammans ger en krämig textur till den krispiga sparrisen 

RANA Girasoli med Ricotta & Lemon är en fylld pasta med krämig ricotta och fruktig IGP citron från Sorrento. Den inger en känsla av att befinna sig på den italienska Amalfikusten i bara en tugga. 

250g / påse Pris 45–48 sek 

Lanserasvecka, 11

==========================================

Har du provat vår Sammetslena Gnocchi?

Vår Gnocchi Spenat innehåller en generös mängd färsk spenat, som ger den sin autentiska smak, vackra färg och naturliga fibrer innehåll. 

Gnochetti, mindre till formen än vanlig gnocchi men lika full av sammetslen potatissmak. Påsen är 200g, en perfekt förpackning för det mindre hushållet. 

Pris 35 för 400g & 22 sek för 200g

Lanserasvecka,11

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil