Coop tillbaka på klassisk skånsk mark

Coop tillbaka på klassisk skånsk mark
Illustration: Coop

På torsdag inviger Coop nya Stora Coop i Burlöv och är därmed tillbaka på klassisk mark ett stenkast från Burlöv Center där man tidigare fanns.

Torsdag 16 september öppnar Coop sin nya Stora Coop Burlöv och gör det i ett centralt läge mitt emot Burlöv center och nära Burlövs station.
Det är en butik med egen kock och tillhörande egen kock vid sidan av en delikatessdisk man hoppas ska inspirera.

Men på en säljyta på drygt 2 300 kvadratmeter får det förstås plats betydligt mer än så och bland annat säger sig Coop här satsa på ett brett sortiment mat från hela världen.

– Vi ser fram emot att återvända till Burlöv med en ny och fräsch butik. Butiken har ett starkt priserbjudande samtidigt som vi vill inspirera till matglädje, säger Pernilla Sandström som är chef för försäljning och drift i storhandel hos CBS, Coop butiker & stormarknader.

– Vi vet också att våra medlemmar och kunders tid är värdefull och därför kommer vi självklart att erbjuda såväl onlinehandel som Scan & pay, snabbkassor och Shop express för att underlätta, tillägger hon.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klassikern pappersbaserat förpackad

Klassikern pappersbaserat förpackad

En svensk klassiker i form av Scan falukorv på 800 g-ring, blir nu pappersbaserat förpackat i en innovation från Mondi, istället för i dagens plast.

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Så ofta kollar vi svenskar mobilen

Så ofta kollar vi svenskar mobilen

En tredjedel svarar ”mer än 50 gånger per dag”, var femte 18-29-åring ”mer än 100 gånger per dag”. Det gäller hur ofta vi svenskar kollar mobilen.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.