Reitan har utsett Årets köpmän 2022

Foto Pressbild
Reitan Convenience Sverige har utsett Årets köpman 2022 – som faktiskt är tre till antalet, två från Pressbyrån och en från 7-Eleven.

Nu står det klart att Årets köpman Pressbyrån 2022 tilldelas Roya och Zakirul Alam, som tillsammans driver Pressbyrån på Södersjukhuset i Stockholm, och att Årets köpman 7-Eleven 2022 tilldelas Magnus Gullberg, som driver 7-Eleven Birger Jarlsgatan 2 i Stockholm. 

Priserna delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga riksmöte som i år hölls i Göteborg. Det är en två dagar lång konferens som samlar franchisetagare, leverantörer och resten av organisationen under ett och samma tak. 

Årets köpman är Reitan Convenience årliga utmärkelse som ges till de franchisetagare på 7-Eleven och Pressbyrån som under året bäst utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt utifrån de respektive varumärkenas riktlinjer.
Priset baseras på flera olika mätpunkter inom bland annat försäljning, kvalitet och ledarskap. 

– Att lyfta fram förebilder och fira framgångar är en självklar del av vår företagskultur och Roya, Zakirul och Magnus är tre otroliga entreprenörer som har under 2022 visat upp fantastiska resultat i sina butiker. Jag ser fram emot att fortsätta inspireras över hur de tar sina butiker till nya höjder, säger Anna Wallenberg, vd för Reitan Convenience i Sverige. 

Utmärkelsen Årets köpman 2022 Pressbyrån gick till Roya och Zakirul Alam, som tillsammans driver Pressbyrån på Södersjukhuset i Stockholm. 
Faktum är att det är parets andra vinst, efter att tidigare ha utsetts till Årets köpman 2019.

– Det känns så otroligt att få vinna för andra gången! Jag är så glad över kärleken och allt stöd vi har fått av världens bästa region och regionsteam! Jag vill också tacka alla medarbetare i butiken, de är alla grymma människor, säger en tårögd Roya Alam, som tillsammans med sin man Zakirul Alam utsågs till vinnare av Årets köpman 2022 Pressbyrån. 

Utmärkelsen Årets köpman 2022 7-Eleven gick till Magnus Gullberg, som driver 7-Eleven på Birger Jarlsgatan 2 i centrala Stockholm. 
Magnus har lång erfarenhet inom Reitan Convenience i Sverige och har drivit såväl Pressbyrån- som 7-Eleven-butiker.

– Äntligen! Det känns fantastiskt att äntligen utses till Årets Köpman! Det här är beviset på att allt hårda arbete har gett resultat och jag ser fram emot att få utveckla min butik ännu mer. Jag vill tacka min fantastiska personal, utan dem hade inget av detta varit möjligt, säger Magnus Gullberg, vinnare av Årets köpman 2022 7-Eleven. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil