Reservdelar i alla Clas Ohlsons butiker

Henrik Alfredsson hos Clas Ohlson | Foto Pressbild
Nu kan Clas Ohlsons kunder få snabb tillgång till företagets reservdelar. Från mitten av november 2023 finns delarna tillgängliga i alla butiker.

– Vi har ett brett sortiment av hemnära reservdelar i vår e-handel och för att öka tillgängligheten ytterligare säljer vi nu de mest efterfrågade produkterna i alla våra butiker, säger Henrik Alfredsson hos Clas Ohlson.

– När en kund behöver en reservdel är behovet ofta omedelbart. Genom att erbjuda reservdelar också genom vårt breda butiksnät kan våra kunder få tag i dem så snart som behovet finns. Därför har vi också sett till att de reservdelar som finns i butik inte bara är de mest populära, utan att de också är av typen som man kan behöva lite snabbare, säger Henrik Alfredsson.

Tidigare har reservdelar varit tillgängliga i en del av Clas Ohlsons butiker, men tack vare en växande efterfrågan kommer de nu att tillgängliggöras i alla butiker i Sverige, Norge och Finland.

– Vi märker på många sätt att människor ännu mer nu än tidigare både vill och behöver ta hand om de saker man äger. Vi har till exempel fördubblat försäljningen av reservdelar på tre år. Reservdelar och reparationer finns i vårt DNA, det är något vi alltid jobbat med. Vi är stolta över att ha ett erbjudande som kan hjälpa människor att leva både mer hållbart och ekonomiskt, säger Henrik Alfredsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil