Ridderheims tar plockmaten till nya höjder

Foto Pressbild

Ridderheims lanserar en lyxig plockbricka med Västerbottensost som stjärnan i en ljuvligt god ostcreme och en magisk mild ölkorv. Ostälskare kan även köpa ostcremen separat. Dessutom lanseras äntligen smakexplosionen Ridderheims Sweety Drops con queso brett i butik.

Ridderheims vill berika varje dag och måltid med färg, smak och njutning. Med inspiration från världens kök vänder man för första gången blicken hemåt och mot en av Sveriges mest älskade delikatesser, Västerbottensost.

Mingel Deluxe med Västerbottensost®

Plockbrickorna som introducerades i höstas har gjort succé och nu lanseras en femte – Mingel Deluxe, Ridderheims lyxigaste hittills. Här bjuds på mild ölkorv smaksatt Västerbottensost, ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost och spröda grissini. 44,90 kr/140 g.

Creme med Västerbottensost®

En ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost som förhöjer smaken på allt. Perfekt som dipp, på en plockbricka, avnjuta med sked och varför inte på en pinsa, i en pasta eller gratäng. 33,90 kr/140 g.  

Nyhet – SWEETY DROPS CON QUESO

Milda, söta peruanska chilifrukter formade som små droppar samsas med tärningar av krämig salladsost i en marinad med vitlök och örter. Magiskt goda som plock och kan gå rakt ner i en sallad eller pasta. Tycker du dig känna igen produkten? Ja det är en storsäljare från Ridderheims tapasbarer där man idag kan köpa den på lösvikt. Nu kommer den färdigpaketerad och finns i många fler butiker. 33,90 kr/120 g.  

Lansering: mars 2024. Alla tre nyheter lanseras på Ica, Ridderheims Creme med Västerbottensost® även på Willys och Ridderheims Sweety Drops con queso även på Hemköp. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil