Så påverkar tobaken kärlekslivet – eller?

Foto MostPhotos
Snusare och rökare får inte ihop det. I vart fall enligt en undersökning Snusbolaget låtit göra som visar att snusare är skeptiska till rökare.

889 av Snusbolagets kunder har svarat på frågor om tobak och nikotinprodukter ur aspekten kopplingen till deras kärleksliv.
35 procent av snusarna som svarat säger att de skulle vägra att ha en relation med en rökare.

Ett väntat svar är att snusarna inte tycker att lössnus är något problem i en relation.
43 procent av de som svarat säger att de kan dejta eller ha en relation med någon som brukar lössnus.
Och när det gäller portionssnus är siffran betydligt högre. Då kan 68 procent tänka sig en relation eller att dejta någon som snusar.

– För rökaren som söker kärlek kan valet att byta cigaretterna till nikotinportioner ha en reell effekt, i enlighet med undersökningens resultat blir man hela 700 procent mer attraktiv att dejta eller ha en relation med. Bytet kan också innebära en kraftigt minskad risk för sjukdom och förtida död, vilket ger mer tid med nära och kära, anser lämpligt nog Markus Lindblad på vars visitkort det står ”Kommunikationschef på Snusbolaget.se”.

Och den som letar på 1177.se hittar fler argument mot rökare i en relation.
”Tobak och alkohol minskar förmågan att få stånd. När du röker försämras blodcirkulationen. Det kan göra att du får svårare att få stånd”, konstaterar man där och lägger ”Sluta röka” som ett av de viktigaste råden för den som har problem med potensen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil