Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Melograno & Arancia

Foto Pressbild

En glittrande rubinröd drink med orange reflektioner. Varje klunk av denna premiumdryck från Italien fyller dig med den livfulla doften av granatäpple som följs av söta citrusnoter av apelsin, kvardröjande precis som de oförglömliga semesterminnena av en solnedgång.

Utsökta Sanpellegrino Melograno & Arancia är gjord av juicer från solmogna apelsiner och granatäpple, vilket ger denna unika dryck dess lena smak. En fin balans av perfekta små bubblor, en behaglig syrlighet som balanseras med precis rätt mängd sötma.

Sanpellegrino Melograno & Arancia serveras bäst kall vid en temperatur på 6-8°C. Garnera med granatäpple och/eller svartpepparkorn, färsk mynta för den perfekta finishen.

Ikonisk, italiensk och 100 % naturlig.

San Pellegrino är känt för sina små pärlande bubblor och Italian Sparkling Drinks, är gjorda av den finast citrusfrukten, mognad under medelhavets sol.

Skapad med kreativitet sedan 1932. Vårt vinnande recept för en unik smakupplevelse börjar alltid med noggrant utvalda råvaror och mästerligt blandade med italiensk kreativitet för en unik smak. Frukterna skördas för hand och juicen extraheras i anläggningar i samma region för att fånga fruktens läckra godhet. Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks tillverkas uteslutande i Italien, till exempelvis kommer apelsinerna i Aranciata från Sicilien och Kalabrien och Limonata är gjord på citroner från sicilianska citruslundar. 

Italian Sparkling Drinks Naturali finns i flera goda smaker: citron, blodapelsin, citron/mynta, grapefrukt och clementin. 

Nyheten Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Naturali Melograno & Arancia finns i butik från vecka 19.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil