Satsar på en ny snacksfabrik i Spanien

Rolf Ladau, vd och koncernchef för Paulig | Foto Pressbild
Paulig satsar på att stärka sin position inom Tex Mex- och snacksindustrin i Europa genom att investera 42 miljoner euro i en ny snacksfabrik i Spanien.

Genomförande av tillväxtstrategi
Rolf Ladau, VD och koncernchef för Paulig, betonar att investeringen är ett betydande steg i genomförandet av företagets internationella tillväxtstrategi. Genom att förvärva snacksföretaget Liven i Spanien 2022 ökar Paulig sin innovationsförmåga inom Tex Mex- och snackskategorin.

Hållbara råvaror och snackingtrenden
Med en ökande efterfrågan inom snackingkategorin siktar Paulig på att accelerera sin tillväxt långsiktigt. Företagets snacks tillverkas av mer hållbara råvaror, inklusive grönsaker, frukter, spannmål, baljväxter och vegetabiliska oljor.

Expansion och framtid
Paulig är verksamt i 13 länder och har produktionsanläggningar i sex länder, inklusive Spanien. Med den nya fabriken planerad att invigas 2026 förväntar sig företaget att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter tillverkade på ett hållbart och effektivt sätt. Med cirka 340 anställda i Spanien förväntas Paulig också anställa många fler i framtiden för att möta den ökande efterfrågan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil