Senap till julmaten ett manligt krav

Foto MostPhotos
44 procent av de svarande i en ny undersökning säger att de inte kan tänka sig en jul utan senap. Bland männen är det en majoritet som kräver det.

Går du i tankar om att ersätta det traditionella julbordet med något mer modernt och innovativt? I så fall bör du låta senapen vara kvar, annars är risken att irritera någon stor.

Enligt en ny Sifo-undersökning, gjord på uppdrag av Apotek Hjärtat, uppger nämligen 44 procent att de inte skulle kunna tänka sig att fira en jul utan senap.

Sifo-undersökningen visar på en tydlig könsskillnad där varannan man (51 procent) bland de svarande  uppger detta, jämfört med 38 procent av kvinnorna.

Nu presenterar Apotek Hjärtat årets senap med smak av äpple.

– Årets smak med äpple ger en frisk och söt karaktär till vår grovkorniga senap. En senap som kommer bli en riktig smakhöjare till såväl julens klassiska rätter som till säsongens grytor eller korvgrillningen, säger Linda Senning, produktchef hos Apotek Hjärtat.

Julsenap har länge varit en uppskattad tradition. Här har vi samlat Apotek Hjärtats senapssmaker genom tiderna: timjan (2022), calvados (2021), ingefära (2020), ancho chili (2019), svartpeppar (2018) och apelsin (2017).

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil