Sju som kan vinna Unga bagare 2022

Här är de sju finalisterna ur vilka en segrare och vinnare av SM-titeln för unga bagare ska koras | Foto: Pressbild
Sju finalister är redo att göra upp om vem som är svensk mästare bland unga bagare 2022. Tävlingen om SM-titeln avgörs 16 mars i Göteborg.

Under en intensiv tävlingsdag kommer de unga bagarna att tävla om SM-titeln samt en eftertraktad plats i Svenska juniorbagarlandslaget. 
SM Unga bagare 2022 avgörs 16 mars i Göteborg och kan följas digitalt via direktsändning, meddelar arrangören.

–SM Unga bagare är där nästa stjärnskott föds. Årets startfält är ett skickligt och kreativt gäng med mycket talang. Det är det 32:a året i rad som vi genomför tävlingen och det är fortfarande lika roligt att se de unga, hungriga och förväntansfulla bagarna göra upp om guldmedaljen, menar Martin Lundell som är vd för Sveriges bagare & konditorer.

– I SM Unga bagare tar brödet verkligen plats som den stora stjärnan och briljerar som både gott, nyttigt och vackert, tillägger Lundell.

SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sverige bagare & konditorer för att uppmärksamma yrket bland yngre, inspirera unga bagare till utveckling och för att visa upp det kreativa hantverket bakom bröd. 
De tävlande får vara upp till 24 år och finalen avgörs på Ester Mosessons gymnasium i Göteborg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil