Skapar skräddarsydda matkassar

Jonathan Hoel, VD och grundare av Weekly Revolt Middagsfrids VD Malin Wiklander | Foto Pressbild
Middagsfrid, en del av Axfoods matkassebolag, har ingått ett nytt partnerskap med hälsoföretaget Weekly Revolt. Det nya samarbetet innebär att Middagsfrid kommer att erbjuda skräddarsydda matkassar till deltagare i Weekly Revolts träningsprogram.Detta ger deltagarna enkel tillgång till hälsosamma och näringsrika måltider.

Weekly Revolt, som lanserades 2020, erbjuder digitala kost- och träningsprogram för en hälsosammare livsstil. Med över 50 000 deltagare i sina träningsprogram och en estimerad omsättning på 55 miljoner kronor 2024, har Weekly Revolt snabbt blivit en betydande aktör inom hälsobranschen.

Middagsfrids VD Malin Wiklander är entusiastisk över det nya samarbetet och betonar det gemensamma målet att främja hälsa och välbefinnande genom att erbjuda näringsrika och välsmakande måltider som passar en aktiv livsstil.

Den 6 maj startar nästa omgång av Weekly Revolts träningsprogram “WR33”, där deltagare under 33 dagar utmanas att skapa goda vanor kring kost och träning. Nu kommer deltagarna också att kunna få hem skräddarsydda matkassar med recept utvecklade av Weekly Revolt och Middagsfrid.

Jonathan Hoel, VD och grundare av Weekly Revolt, ser fram emot att kunna erbjuda deltagarna ett mer heltäckande hälsokoncept genom samarbetet med Middagsfrid. Han betonar vikten av näringsrik och balanserad kost för att stödja en aktiv livsstil och att nå träningsmålen.

Det första steget i samarbetet blir en testperiod under maj 2024. Om testet visar sig vara framgångsrikt planerar både Middagsfrid och Weekly Revolt att utöka samarbetet till fler program och deltagare under hösten. Detta öppnar upp för ännu fler möjligheter att främja hälsa och välbefinnande genom en kombination av träning och hälsosam mat.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil