Skärholmen centrum inleder modesamarbete

Skärholmen centrum släpper limiterad modekollektion i samarbete med designern och kreatören Nabil Dorbane Holem under namnet SKHLM Apparel.

Skärholmen centrum har inlett ett modesamarbete med designern Nabil Dorbane Holem.

Samarbetet går under namnet SKHLM Apparel och det första resultatet är en bag med ett streetart-inspirerat motiv designat av Holem och finns på Skärholmen centrum från och med i fredags, 15 septembere.

Nabil Dorbane Holem har starka kopplingar till Skärholmen trots att hans bakgrund går att finna i Paris sydöstra förorter, där han växte upp.

Kärleken förde honom till Sverige och Nabil har bland annat bott i Skärholmen och hade tidigare projekt med Ateljé SKHLM i Skärholmen centrum, skriver centrumledningen i ett pressmeddelande.

– Det är fantastiskt kul för oss att samarbeta med en så välkänd designer som Nabil. Verket han har skapat för SKHLM Apparel är fyllt av symboler från området där han har blandat landskap med natur och olika karaktärer du kan se i Skärholmen. Allt skapat med värme och en stor dos humor, säger Frida Wickberg, marknadsansvarig för Skärholmen centrum.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil