Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby
En vacker skiss inför Snabbgross invigning i Linköping. Illustration: Axfood och Snabbgross
Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

Tisdagen den 18 januari öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping. Den nya butiken ligger i området Tornby och ligger endast ett stenkast från den tidigare lokalen. Butiken sysselsätter i dag 14 medarbetare, skriver företaget.

Linköping ligger i en stark tillväxtregion och i regionen finns det många restauranger och företag. Axfoodkoncernens restauranggrossist växlar nu upp satsningen i Linköping och på närliggande marknader med en helt ny butik, påpekar man.

– Det känns riktigt kul att vi äntligen öppnar vår nya butik där vi visar att vi satsar i Linköping. Med den nya butiken har vi skapat förutsättningar att satsa framåt. Det gör att vi skapar ett ännu starkare erbjudande till Linköpings alla restauranger och företag, säger butikschefen Therese Blomberg.

Fakta/Snabbgross Linköping
Adress: Attorpsgatan 6A, Tornby
Butiksyta: 2 500 kvm
Antal medarbetare: 14
Butikschef: Therese Blomberg
Öppettider: måndag-fredag 07.00-18.00, lördag och söndag: 08.00-14.00

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil