Snart dags för fullbokad mässa

Foto MostPhotos
Det är snart dags för Retail Tech på Kistamässan i Stockholm och mässgolvet är helt fullbokat och slutsålt inför 20-21 april.

Snart är det dags. 20-21 april 2022 på Kistamässan i Stockholm, arrangeras Retail Tech, E-commerce expo och Mark Tech Expo. 
Tre mässor som tillsammans vill bidra till att utveckla, effektivisera och stärka handeln. Det kommer bli ett storslaget event med ett mässgolv packat till bredden – med över 250 utställare.

Nu är det helt slutsålt, inte en monterplats kvar.
– Intresset att träffas igen är större än väntat och vi har 1000-tals besökare som förhandsregistrerat sig till mässan. Här presenteras de senaste innovationerna och tekniken som kommer utveckla och forma framtidens handel, konstaterar projektledaren Jennifer Björk

Mötesplatsen presenterar förutom mässan en högklassig konferens i absolut världsklass. Här möter besökarna handelns tungviktare, experter och ledande varumärken.
– Vi har en helt otrolig talaruppställning som vi inte ens hade kunnat drömma om, säger konferenschefen Jenny Lans.

Boka era gratis mässbiljetter här

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil