Snart ska solen lysa över Adam & Albin

Foto Pressbild
I april kommer Adam & Albin att öppna dörrarna till sin restaurangsatsning på Slakthusområdet i Stockholm. Namnet på stället blir Solen.

Adam & Albin, eller mer utförligt kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman, ska i mitten av april öppna sin krogsatsning i Slakthusområdet i Stockholm.
Den nya restaurangen får namnet Solen och blir en del av mat- och kultursatsningen Hus 26 vid området nära Globen.

Och tanken med namnet är att solen och värmen ska märkas i meny, tillagning, arkitektur och atmosfär, förklarar duon hos  RS & Fastfood.
– Solen är vår tolkning av en stökig och familjär volymkrog i Los Angeles. Menyn består av vad vi i köket skämtsamt kallar “solens mat”, en samling av de bästa rätterna vi inspirerats av från våra många resor söderut och skapat enligt vårt egen prisma, säger Albin Wessman.– Vi vill att Solen ska vara en mötesplats för människor som älskar livet, mat och kultur, säger kockduon som också driver Guide Michelin-prisade Adam/Albin samt Misshumasshu och cocktailbaren Nori Bar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil