Stjärnägg samarbetar med Mustaschkampen

Arkivbild MostPhotos
Stjärnägg samarbetar med Mustaschkampen mot prostatacancer. Det blir åttonde året som det här samarbetar sker november.

Under november samarbetar Stjärnägg med Mustaschkampen. Det blir för åttonde gången som konsumenter kan köpa ägg och samtidigt stödja forskning kring prostatacancer.

– Vi är stolta över att återigen kunna stödja Mustaschkampen och dess viktiga arbete. Genom att köpa Mustaschkampen 15-pack ägg stödjer konsumenterna inte bara kampen mot prostatacancer utan även en mer hållbar livsstil. Det är en win-win situation för alla inblandade säger Jörgen Ottebäck, marknadsansvarig hos Stjärnägg, i ett pressmeddelande.

Äggen där en del av intäkterna går till forskning och insatser för att upptäcka och bekämpa prostatacancer, kommer från frigående utehöns vars foder är sojafritt. Något som enligt Stjärnägg bidrar till att minska koldioxidutsläppen med upp till 20 procent.

– Detta är ett konkret exempel på hur Stjärnägg tar sitt miljöansvar på allvar och strävar efter att förbättra hållbarheten i hela äggproduktionskedjan, säger Håkan Burlin vd Stjärnägg AB.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil