Svensk seger i global servicetävling

Joakim Anundsson | Foto Pressbild
Vinnaren i Quinyx globala tävling Frontline Hero Award är svenske Joakim Anundsson som jobbar på Intersport i Umeå.

Priset delas ut till servicepersonal som har levererat det där lilla extra. Quinyx, verksamt inom AI-driven schemaläggning, lyfter fram valet av Joakim som vinnare med att han är en omtänksam vardagshjälte som sprider ett lugn och en positivitet bland kollegor och kunder.

Tävlingen Frontline Hero Award instiftades för att hylla alla de engagerade medarbetare som alltid hjälper kunderna med ett leende. De som har deltagit i tävlingen har varit anställda som servicepersonal och de har kunnat nominera en kollega. Priset delas ut till en person som ger suveränservice och det där lilla extra.

Mer än hundra nomineringar kom in från hela världen och till slut valdes Joakim Anundsson ut som vinnaren.
Joakim jobbar som chef på textilavdelningen på Intersport i Umeå och blev nominerad av sin kollega Anne Hultgren som bland annat skrev följande i sin motivering:

”Joakim är den personen som varje morgon, inför hela gruppen, drar ett peppande citat för att uppmuntra och stärka moralen. Hans ansikte och aura är som solsken oavsett om det är stressigt, stökigt eller lugnt vilket är något våra kunder uppskattar, då han skapar en känsla av harmoni omkring sig”.

Joakim själv är väldigt glad över vinsten och berättar om hur det var att få ta emot priset.
– Jag blev naturligtvis glad och stolt på samma gång att detta härliga gäng av kollegor och vänner hade nominerat mig till denna utmärkelse. I mina ögon är varje kollega här på Intersport Umeå en unik stomme där en härlig arbetsglädje finns, så alla tillför till denna otroliga vinst.

Joakim Anundsson kommer som vinnare i Frontline Hero Award att tilldelas fina priser, bland annat ett presentkort på Amazon och en exklusiv hoodie. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil