Svenskarnas Jakten på Perfekt Tomatsoppa

Foto Skärmdump mutti.se
Mutti har satt igång en jakt på den ultimata tomatupplevelsen. En domarpanel, bestående av b.la kocken och TV-personligheten Tareq Taylor.

Hösten är här, och med den soppsäsongen. Tomatsoppa är en av Sveriges älskade höstklassiker, och den italienska tomattillverkaren Mutti har satt igång en jakt på den ultimata tomatupplevelsen. En domarpanel, bestående av kocken och TV-personligheten Tareq Taylor samt Muttis chefskock Carlo Casoni, har valt ut de fyra bästa sopporna. Men det är svenska folkets röster som kommer att avgöra vilken av de fyra finalbidragen som kommer att krönas som ”Tomatsoppsmästare 2023.”

Sopptävlingen startade den 15 september och har sedan dess tagit Sverige med storm. Juryn har noga granskat alla de fantastiska sopporna som svenska matälskare har bidragit med. Efter hård konkurrens valde de fyra bästa recepten, som nu är nominerade för slutomröstning.

Nu är det din tur att vara med och avgöra vilken soppa som ska vinna. Skaparen av den segrande soppen kommer att bli känd som Sveriges Tomatsoppsmästare 2023.

De fyra nominerade recepten finns på Muttis hemsida, där du också kan delta i omröstningen. [Länk till omröstningen](https://mutti-parma.com/se/masterskap-i-att-laga-tomatsoppa-rostning/)

De fyra nominerade recepten inkluderar spännande varianter som Arnes Tomat Surprise med saffran och Parmigiano, Wilmas vardagslyx med ugnsrostade grönsaker och smörfriterad salvia, Sebbes höstiga tomatsoppa med krutonger och cannelinibönor, samt Amandas ljuvliga tomatsoppa toppad med ricottacreme, krispig basilika och rostade pinjenötter.

Sveriges Tomatsoppsmästare 2023 kommer att tillkännages i början av november. Förutom äran kommer vinnaren också att få möjlighet att utforska Muttis hemstad Parma i Italien. Omröstningen pågår fram till den 31 oktober, och vinnaren kommer att utses baserat på en kombination av allmänhetens röster (50%) och juryns bedömning (50%).

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil