Tareq Taylor lanserar ny serie köksredskap

Foto : Pressbild
Tareq Taylor lanserar nu en serie köksredskap. Det handlar om mat- och bakredskap likväl som kvarnset och skärbrädor i lanseringen.

Tv-serier, kokböcker, receptsamlingar och egna matvaruserier. Nu kompletterar Tareq Taylor det med ytterligare satsning.
Den här gången handlar det alltså om en kollektion köksredskap. 

Inte oväntat är fokus på bättre matupplevelser och roligare matlagning, konstaterar Taylor och F& H Group i en pressrelease.
Samtidigt säger man sig vilja fokusera även på återvinning, miljö och kvalitet.

– För mig är det viktigt att matlagning ska vara roligt och enkelt, med ett gott slutresultat, säger Tareq Taylor.

– Så att tillsammans med F&H Group ha tagit fram köksredskap känns fantastiskt roligt. Jag hoppas att alla ska kunna hitta sin favorit i den breda kollektionen av köksredskap.

King Edward-serien, som ingår i lanseringen, har fått namn efter potatissorten och det handlar om stekpannor och kastruller designade at dansken Mads Odgård.
Sedan har Tareq Taylors dotter Ellen fått ge namn åt en serie i kollektionen, vilken innehåller ett antal kastruller med sandwichbotten, alltså en aluminiumkärna omgiven att rostfritt stål där det yttre lagret är magnetiskt.

Produkterna finns från och med augusti i år tillgängliga i butik och då handlar det bland annat om Cervera, Electrolux Home, Järnia, NK, Royal design och Åhléns. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil