Teknikmagasinet drabbas av konkurs igen

Foto Pressbild
Norska ägaren Release ansöker om konkurs för Teknikmagasinet efter utmanande marknadsförhållanden och minskad efterfrågan. 220 medarbetare i Sverige påverkas av beslutet.

Efter att ha fått nya ägare, norska Release, i mars 2022 och genomgått rekonstruktioner efter en konkurs 2020, står Teknikmagasinet inför en ny utmaning. Trots att Release planerade om bolaget och dess strategi, ansöker de nu om konkurs.

Enligt pressmeddelandet hänvisas det till svåra marknadsförhållanden och minskad efterfrågan, vilket resulterat i en lägre omsättning än förväntat och försätter företaget i konkurs.

Vd André Sjåsaet uttrycker sorg över beslutet och betonar det hårda arbetet för att undvika konkurs. Fokus ligger nu på att ta hand om de 220 medarbetare i Sverige som påverkas av situationen. Konkursansökan förväntas bli godkänd inom kort.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil