Tillträdesförbud för två män i Värmland

Foto MostPhotos
Två tillträdesförbud har utfärdats av åklagarkammaren i Karlstad. Det ena gäller en man i Kristinehamn, det andra en man i Grums vilka båda stoppas.

En kristinehamnare portas från Ica Maxi i Kristinehamn med hänvisning till att det finns risk att han begår fortsatta brott och trakasserar personal och kunder. Det handlar om en man i 45-årsåldern med ett antal förseelser bakom sig.

Under förra veckan fattade åklagarkammaren i Karlstad ytterligare ett beslut om tillträdesförbud i butik.
Det handlade då om en man som får tillträdesförbud till en matbutik i Grums.

Åklagarkammaren i Karlstad motiverar sitt beslut som gäller Kristinehamns-butiken med att ”det finns på grund av särskilda omständigheter risk att den som meddelas förbudet kommer att begå brott i butiken enligt ovan eller allvarligt trakassera någon som befinner sig där.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

Andra upplagan av nordisk ciderfestival

1 juli är det dags för andra upplagan av Nordic Craft Cider Festival på Hornuddens trädgård nära Strängnäs med utställare från sex länder.

Ökad omsättning men ingen vinst

HK Scan ökar omsättningen men gör fortfarande ingen vinst. Man tappar försäljning även i Sverige och har vänt vinst till förlust.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil