Tillträdesförbud för två män i Värmland

Foto MostPhotos
Två tillträdesförbud har utfärdats av åklagarkammaren i Karlstad. Det ena gäller en man i Kristinehamn, det andra en man i Grums vilka båda stoppas.

En kristinehamnare portas från Ica Maxi i Kristinehamn med hänvisning till att det finns risk att han begår fortsatta brott och trakasserar personal och kunder. Det handlar om en man i 45-årsåldern med ett antal förseelser bakom sig.

Under förra veckan fattade åklagarkammaren i Karlstad ytterligare ett beslut om tillträdesförbud i butik.
Det handlade då om en man som får tillträdesförbud till en matbutik i Grums.

Åklagarkammaren i Karlstad motiverar sitt beslut som gäller Kristinehamns-butiken med att ”det finns på grund av särskilda omständigheter risk att den som meddelas förbudet kommer att begå brott i butiken enligt ovan eller allvarligt trakassera någon som befinner sig där.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil