Tobias Baudin besökte Polarbröd i Älvsbyn

Tobias Baudin ser över produktionen | Foto Polarbröd
Polarbröd i Älvsbyn har haft besök av Socialdemokraternas partisekreterare som ville se bageriet och prata om utvecklingen i Norrbotten.

Under två dagar har Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin besökt Älvsbyn, Boden och Luleå för att träffa företag och privatpersoner. 

Under besöket i Polarbageriet i Älvsbyn fick Baudin en visning i bageriet och prata om utmaningar och möjligheter som företaget och regionen står inför, bland annat energipriser, kompetensförsörjning och utvecklingen i Norrbotten.

– Det var kul att besöka Polarbröd och se vad företaget har byggt upp på kort tid. Jag är imponerad över effektiviteten och hur mycket bageriet producerar, säger Tobias Baudin.

Polarbröd har de senaste åren investerat mer än 500 miljoner kronor i de två bagerierna i Älvsbyn och Bredbyn för att svara upp mot dagens och morgondagens behov. 

Sedan januari 2022 har bageriet i Älvsbyn varit i full drift. Under hösten har skiftgången utökats och bygget av nästa etapp av Polarbageriet inletts.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil