Tofflor och ved ger lägsta oddset

Foto MostPhotos
Tofflor och ved är de två objekt toppar oddslistan inför att året julklapp ska presenteras inom kort. En massagepistol är mer oväntat trea på listan.

Förra året blev evenemangsbiljetten årets julklapp, inte oväntat efter två år av restriktioner och inställda konsert- och teaterbesök. 
– På ett år har det dock hänt mycket och många av förra årets lågoddsare, som resa och padelutrustning, är helt uträknade och inte ens med på oddslistan för 2022, skriver spelbolaget Betsson i en pressrelease.

Årets julklapp spås i stället gå i ökade elprisers och ekonomins tecken, där tofflor och ved toppar listan, men även solceller, fleecetröja, värmesockor och matlådor är lågt rankande i oddslistan.
Av de 38 alternativen som spelbolaget Betsson erbjuder är hela 33 saker som man ska eller kan använda i hemmet. Årets oroligheter har satt sin tydliga prägel på oddslistan.


Betssons tio i topp – oddslistan för årets julklapp 2022
Tofflor 6.50
Ved 8.50
Massagepistol 8.50
Influencerskapad kollektion 10.00
Stickling 10.00
Gryta 10.00
Skins 10.00
Ramenskål 12.00
Vevradio 12.00
Gymkort 13.00

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil