Tre finalister klara i Circle K:s innovation

Foto Circle K
Tre finalister är klara i Circle K:s tävling ”Innovation på väg”. Nu är det dags för kunderna att lägga sina röster på valfri finalist.

Innovativa reflexlösningar, smart delning av verktyg eller liknande sällanköpsvaror samt en nyskapande och näringsrik cheesecake. 
Valet står mellan dessa tre som vinnare i den första upplagan av Circle K:s tävling Innovation på väg där stationskedjan söker innovativa och hållbara produkter och lösningar att sälja. 

Med 57 inskickade bidrag till tävlingen Innovation på väg har juryn, som består av ett antal kategoriexperter från Circle K, företagets vd Eva Kimborn Heivert samt ekonomiprofessorn Micael Dahlen, haft ett hårt arbete att sålla ut tre finalister. 

Men nu är arbetet färdigt och det är upp till Circle K:s kunder att nu rösta på sin favorit. 
– Det har varit ett otroligt roligt arbete att gå igenom och väga alla dessa smarta och ofta briljanta idéer mot varandra. I slutändan har vi hittat tre produkter och lösningar inom väldigt olika kategorier som alla är nya för våra kunder, hållbara och som vi tycker skulle passa utmärkt i vårt utbud, säger Eva Kimborn Heivert. 

Circle K/De tre finalisterna
 
Naima 
Naima producerar en ny, smart, hållbar och nyttig fika-upplevelse. Med Raw-food som grundtänk har man tagit fram en cheesecake som inte bara lever upp till höga hållbarhetskrav, utan det såväl smakar som ser fantastiskt ut. 

Nattsvart 
Att använda reflex borde vara en självklarhet för alla i vårt ofta mörka land. Tyvärr är det allt för många som lever onödigt farligt i trafiken genom att inte synas. Men om reflexen skulle vara en självklar del av något du ändå alltid har med dig, och ofta även har ute i det fria där den gör nytta? Nattsvart är ett nytt tänk kring mobilskal, där funktionen inte bara skyddar telefonen, utan även dig som användare. 

Ihopa grannbox
Varför köpa dyra verktyg och andra sällanköpsvaror när man kan låna dom enkelt via Ihopa grannbox? Idén går ut på att man som medlem enkelt kan låna saker man behöver istället för att köpa själv. Exakt produktutbud styrs av vad användaren efterfrågar. Kanske är det verktyg, kanske är det biltillbehör för tvätt eller däckbyte? 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil