Triumf Glass presenterar årets dessertglassar

Foto Pressbild
Triumf Glass lanserar en rad spännande smaker för årets sommarglass, där traditionella favoriter möter innovativ produktutveckling. Från den fräscha frukten i Smultron ­– Sommar Special till den lekfulla kanelkryddningen i Churros-glassen, erbjuder Triumf Glass något för alla glassälskare.

Gammaldags Gräddglass Smultron ­– Sommar Special är en förfriskande kombination av svensk gräddglass, friska smultron och söt vanilj, accentuerad av en hallonsås swirl. En perfekt följeslagare för sommarens varma dagar, tillverkad med omsorg på glassfabriken i Sävedalen.

För den äventyrliga smakälskaren erbjuder Triumf Glass Churros, en lekfull tolkning av den populära desserten. Denna läckra gräddglass är kryddad med kanel och vanilj, och innehåller knapriga churrosbitar för en spännande smakupplevelse inspirerad av tivolins atmosfär.

”Churros-glassen är resultatet av noggrant utforskande och kreativ produktutveckling, och vi är övertygade om att den kommer att bli en favorit bland alla churrosälskare!” – Jens Nilsson, Produktutvecklare

Premiumserie

Farbror Arnes premiumserie
Triumf Glass utökar även sin premiumserie med två nya lockande smaker i kulglassformatet: Jordgubb Cheesecake och Blodapelsin. Jordgubb Cheesecake erbjuder en krämig gräddglass med inslag av cheesecakebitar och smakrik jordgubbsås, medan Blodapelsin ger en uppfriskande sorbetupplevelse med intensiv smak av Siciliens blodapelsiner.

Kulglassortimentets nya tillskott
För de små glassälskarna introducerar Triumf Glass det senaste tillskottet i monsterserien – Karamellmonstret. Denna busiga gröna gräddglass är smaksatt med jordgubb och krossade jordgubbskarameller för en rolig och läcker glassupplevelse.

Triumf Glass fortsätter att erbjuda en mångfald av smaker och produkter för alla tillfällen och smakpreferenser. Med årets dessertglassnyheter tar de traditionella favoriterna till nya höjder genom spännande smakkombinationer och innovativ produktutveckling.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil