Tur och retur för Coop i Flen

Coop köper två av Matpiratens butiker, de i Flen och Katrineholm och återkommer därmed i Flen till den lokal där Coop Extra tidigare låg.

CBS, Coop butiker och stormarknader, har köpt Matpiratens butiker i Flen och Katrineholm.
Man ska inledningsvis i stort behålla sortimentet och sedan lägga Coops sortiment till utbudet steg för steg.

– Det har varit en fantastisk resa att bygga upp dessa butiker och nu känns det extremt rätt att fortsätta utvecklingen tillsammans med Coop som nya ägare. Planen för butikerna kompletteras nu genom att Coop tillför ett intressant nytänk med omtanke om vad som har fungerat hittills och med kundernas behov och önskemål i fokus, säger Patrik Wirlén, grundare och ägare till Matpiraterna.

Patrik Wirlén kommer att fortsätta driva båda butikerna resten av året innan de 16 januari övergår till CBS. 
Samtliga medarbetare har erbjudits att stanna kvar i bolaget.

– Matpiraten-butikerna är välskötta och omtyckta av kunderna, vilket gör det extra roligt att komma in som nya ägare. Både Flen och Katrineholm är spännande områden som vi tror mycket på och där vi gärna fortsätter att vara en aktiv del i resan att vidareutveckla det lokala serviceutbudet, säger Meta Persdotter, vd på CBS, i en kommentar.

Matpiraten öppnade butiken i Flen för nästan exakt ett år sedan och en poäng i sammanhanget är naturligtvis att det skedde i lokaler som tidigare Coop Extra funnits i.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil