Tvingades återkalla egen Caesarsallad

Tvingades återkalla egen Caesarsallad
Foto: Ica

Ica tvingades dagarna innan nyår meddela att man återkallar sin Ica Caesarsallad mix+ då det fanns misstanke om spår av soja i produkten.

Ica återkallar Ica Caesarsallad Mix + 225 g då det finns misstanke om spår av soja i produkten. Samtliga bäst-före-datum återkallas som en försiktighetsåtgärd, då produkten kan utgöra eventuell fara för konsumenter som är allergiska mot soja, skrev Ica i en pressrelease 29 december.

– På Ica gör vi noggranna kvalitetskontroller av alla produkter vi sätter på marknaden. Vi ser mycket allvarligt på det inträffade och återkallar produkten. Vi utreder nu vilka åtgärder vi kan vidta för att detta inte ska ske igen, säger Lisa Olsen som är hållbarhetschef hos Ica Sverige.

Vid återkallelsen stoppas produkterna i kassan och är inte möjliga att köpa. Ica beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt produkten att lämna tillbaka produkten till den butik där den köptes, reklamera via ica.se alternativt kontakta Icas kundkontakt, avslutar Ica sin pressrelease.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.