Utökar närvaron i Sverige

Arkivbild Mostphotos
Med 22 butiker etablerade på hemmaplan har Sprell cementerat sin ställning som en ledande aktör inom leksaksbranschen i Norge. Men trots att man redan har en butik i Sverige, belägen i Täby Centrum i Stockholm, strävar man nu efter att utöka sin närvaro på den svenska marknaden.

I en nyligen offentliggjord nyhet meddelar Sprell att man planerar att öppna en ny butik i Sickla Köpcentrum i Nacka, Stockholm. Premiären för den nya butiken, som väntas äga rum i juni i år, markerar ett betydande steg i kedjans strategi för att etablera sig starkare på den svenska marknaden.

”Det känns väldigt bra att vi har hittat rätt butikslokal och utökar vår svenska verksamhet”, säger Christian Sogn Iversen, VD för Sprell, i ett uttalande som välkomnar den kommande butiksöppningen.

Den nya butiken, med en yta på 200 kvadratmeter, kommer att erbjuda kunderna samma unika och inspirerande sortiment av leksaker och barnprodukter som har gjort Sprell känt över hela Skandinavien. Genom ett framgångsrikt samarbete med fastighetskonsulten JLL har Sprell säkrat ett hyresavtal för den nya butikslokalen i Sickla Köpcentrum.

Men expansionen stannar inte där. Sprell avslöjar att man redan är på jakt efter ytterligare lokaler i centrala delar av Stockholm för att etablera en så kallad flaggskeppsbutik. Med ambitionen att erbjuda en ännu bredare och mer imponerande butiksupplevelse för sina kunder siktar man på en yta på 300-500 kvadratmeter för den kommande flaggskeppsbutiken.

”Eftersom vi ser en ökad efterfrågan och intresse för våra produkter är det en naturlig nästa steg för oss att utöka vår fysiska närvaro i Sverige. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa leksaker och barnprodukter till svenska familjer”, tillägger Christian Sogn Iversen.

Med ständig innovation och en dedikation till att erbjuda produkter av hög kvalitet för barn i alla åldrar, ser Sprell fram emot att fortsätta sin framgångsrika expansion och erbjuda en unik shoppingupplevelse för svenska kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil