Veg of Lund tar plats på brittisk plattform

Veg of Lund tar plats på brittisk plattform
Emma Källqvist. Foto: Veg of Lund

Veg of Lund, med växtbaserade drycken Dug, är med i sortimentet när brittiska Zebra nu öppnar sin plattform med endast växtbaserade livsmedel.

Det brittiska bolaget Zebra har öppnat sin plattform för endast växtbaserade livs­medel. Veg of Lunds potatisdryck Dug finns med i sortimentet från start och bolaget ser möjligheter att medverka till etableringen av en ny marknadsplats med tydligt fokus på en hållbar livsmedelskedja, skriver Veg of Lund i en pressrelease.

– Zebra är i startblocket med sin verksamhet och har en tydlig vision av en mer hållbar livsmedels­försörjning, precis som Veg of Lund. Vi ser fram emot att tillsammans nå ut till kunder och konsumenter som vill ha bra och hälsosamma produkter tillverkade och levererade på mest hållbara sätt, säger Veg of Lunds Emma Källqvist i pressmeddelande.

– Dug är en superhållbar och god dryck, och med Zebras eldrivna kylbilar för leverans till konsumenterna minskar vi vårt klimatavtryck ytterligare, sammanfattar hon.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.