Willys öppnar i ny lokal efter brand

butikschef Tony Juhlin och Heinz Möller, etableringschef på Willys | Montage från Pressbilder
Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

I juli 2022 brann Willys-butiken i handelsområdet Erikslund i Västerås ned till grunden. På rekordtid öppnade Willys en butik i november på ett ersättningsläge, bara ett stenkast från det tidigare läget, där kunderna kunde handla som vanligt.

Nu har Willys tecknat ett nytt avtal med G & K Blanks fastigheter, och innan årsskiftet är det dags att flytta tillbaka till de nya lokalerna på exakt samma läge, meddelar kedjan.

Den nya Willys-butiken får en totalyta på 3 400 kvadratmeter, samma storlek som den ursprungliga butiken, och samma grannbutiker som tidigare ­– både Jula och en frisersalong som också drabbades av branden ska återuppbyggas på läget.

För kundernas del kommer flytten att innebära förbättrade e-handelsmöjligheter och en ny matbutik enligt Willys senaste koncept.
– Flytten till de nya lokalerna gör att vi kan ge både nya och gamla kunder en ännu bättre upplevelse när de handlar hos oss, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.I tider med stigande priser är Willys erbjudande med ett brett sortiment och låga priser mer relevant än någonsin, och kunderna har varit butiken trogna trots de tillfälliga lokalerna, anser man.
– Det gläder oss att vi ska få flytta hem. Vi har trivts bra i våra ersättningslokaler, men nu ser både kunder och personal fram emot att få komma tillbaka till vårt vanliga läge igen, säger butikschef Tony Juhlin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil