Willys öppnar ny butik i Botkyrka

Foto : MostPhotos
Willys öppnar ytterligare en butik Storstockholms-området, närmare bestämt i Botkyrka och med en planerad invigning under våren 2023.

Willys meddelar att den nya butiken ska etableras på handelsområdet Botkyrka handel, i södra delarna av Stockholmsområdet.
Preliminärt ska den nya butiken, med en storlek på 3 500 kvadratmeter, öppna under våren 2023 och tros få 50-talet medarbetare.

– Med den nya Willys-butiken stärker vi vår närvaro i ett köpstarkt och expansivt område. Botkyrka Handel är en växande handelsplats, och vårt erbjudande med en modern och fräsch matbutik med ett brett sortiment och låga priser kommer att tillföra ytterligare attraktionskraft till handelsplatsen och närliggande områden, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys, i pressreleasen.

Stor mängd färskvaror, många ekologiska och miljömärkta varor utlovas och naturligtvis kommer man att kunna hämta sina e-handlade varor utanför butiken.

Botkyrka handel ligger vid avfarten från E4:an mot Fittja centrum och här finns redan kedjor som Hornbach och Dollarstore.
Fler butiker är på väg att öppna i området och nära Willys ska enligt plan bostadshus byggas.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil