Simris alg öppnar konceptbutik

Simris alg öppnar 22 oktober en konceptbutik i NK-Passagen/Beta i Stockholm och där ska man framförallt promota Simris algae omega-3 for mothers.

22 oktober 2020 är det premiär för vad som är Simris algs första egna butikssatsning i Sverige. Bolagets algprodukter säljs idag framför allt i USA hos återförsäljare som Goop och Erewhon market i Los Angeles, och finns i Sverige bland annat på Åhléns, Apoteket och hos Beatrice Mathisen.

Nu öppnar Simris alg en konceptbutik i egen regi i NK-Passagen/Beta Stockholm. Butiken är en så kallad pop-up och kommer att hålla öppet under Beta-gallerians ordinarie öppettider, till en början till och med 31 januari 2021. 

– Butiken är ett led i vår satsning på Simris algae omega-3 for mothers som den ledande omega-3-produkten för gravida och ammande i premiumkategorin. Inte minst vill vi också passa på att pricka in julhandeln,” kommenterar Simris algs vd och grundare Fredrika Gullfot.
– Meningen är att synas och höras. Vi vet att efterfrågan är mycket stor på lämpliga produkter för gravida som till exempel vill äta vegetariskt, eller som oroar sig för tungmetaller och andra miljögifter i fet fisk.
– Det är alldeles för få som vet att de viktiga omega-3-fetterna som finns i fisken och som behövs för barnets utveckling av hjärna, syn och nervsystem egentligen kommer från alger. Det ska vi ändra på, avslutar Gullfot.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil