Ny Värmlands-butik för Rusta

Foto MostPhotos
Det går bra i östra Värmland för Rusta-kedjan. Efter att ha öppnat i Karlskoga öppnar man nästa vår en nybyggd butik i grannkommunen Kristinehamn.

Precis som på flera andra ställen är det som granne till Dollarstore som Rusta kommer att öppna i Kristinehamn och i det här fallet faktiskt med samma fastighetsägare. Bygglovsansökan är inlämnad och bygget ska igång i sommar så att Rusta kan öppna under våren 2021.

Etableringschefen Peter Jansen berättar för nwt.se att man haft Kristinehamn på listan en längre tid men att man kanske trodde att en etablering inte skulle behövas på grund av satsningen i grannkommunen Karlskoga.
– Vi öppnade i Karlskoga för något år sedan och den butiken går jättebra. Då trodde vi att det skulle räcka för östra Värmland, men vi ser ingen större tillströmning av kunder från Kristinehamn. Därför väljer vi att bygga en butik där också, förklarar han.

Den nya butiken blir cirka 2 100 kvadratmeter stor och man räknar med en personalstyrka på 8-12 personer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil