CandyKing lanserar sommarnyheter

Foto Pressbild
CandyKing lanserar åtta nya lösgodissorter och en sommarkollektion med accessoarer. En av de stora nyheterna är Pastellfisk Baddare. CandyKing fortsätter att stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis.

CandyKing, den populära lösgodistillverkaren, har lanserat sina senaste sommarnyheter för 2023. En av de stora nyheterna är Pastellfisk Baddare, som är syrliga skumpastellfiskar i BIG size. Dessutom kan man nu köpa den finska storsäljaren Ahaa Chokladcrisp i lösvikt för första gången i Sverige. Sommarnyheterna innehåller också härligt syrliga JellyBeans, Sisu Hot Lemon Bites med lakrits och citron samt en gnutta hetta från chili, Frutty Duo i smakerna melon och ananas samt tropisk frukt och vattenmelon, Mini Yum med fyra olika mjuka fruktsmaker, och Cool Fruity Pear Mini som nu har fått en kompis i lösvikt.

Men det är inte bara godis som CandyKing lanserar denna sommar. De har även en sommarkollektion med ikoniska accessoarer som strandväska, vattenflaska, badlakan, solhatt och högtalare. Dessa accessoarer kan du samla in genom att spela CandyKings spel och samla poäng. Detta är en chans du inte vill missa!

Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix på Cloetta Sverige, säger att CandyKing är stolta över att erbjuda lösgodis för alla och att sortimentet ständigt erbjuder ny spännande variation. Varje år satsar CandyKing på att lansera unika produkter som bara finns hos dem. Med lanseringen av sommarens nyheter fortsätter CandyKing att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis.

Lösgodis har en mycket stark position i de nordiska länderna, där Sverige står för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5-15 procent. Med över 500 godissorter att välja på erbjuder CandyKing valfrihet och smakglädje för alla. Så om du är en lösgodisälskare, se till att besöka lösgodishyllan i sommar för att prova CandyKings senaste sommarnyheter och samla poäng för att få tag i deras nya accessoarer!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil