Mat.se testar nytt – foodtruck i Göteborg

Mat.se testar nytt – foodtruck i Göteborg
Så ser den ut, Mat.ses foodtruck som med start onsdag ska trafikera Göteborgs gator. Foto: Pressbild Mat.se
Med start onsdag och två veckor framåt testar Mat.se en foodtruck i Göteborg med såväl färdiglagad restaurangmat som en del varor för hushållet.

Med start onsdag och två veckor framåt testar Mat.se en foodtruck i Göteborg med såväl färdiglagad restaurangmat som en del varor för hushållet.

God mat från foodtrucks har blivit populärt hos göteborgare likväl som hos andra och nu vill Mat.se göra ett försök med en variant på temat.
På onsdag, 24 februari, börjar företagets egen foodtruck rulla i Göteborg, en foodtruck som både erbjuder färdiglagad kyld restaurangmat och varor som ”diskborstar, mjök och blommor”.

I november förra året lanserade Mat.se sitt pilotprojekt Restaurangmat i Göteborg – en tjänst där kunder kunde beställa hem färdiglagad restaurangmat ihop med sin vardagshandling.
Maten levereras kyld och håller i flera dagar. Detta följdes upp med Nyårsmat, där kunder i både Göteborg och Stockholm kunde köpa hem en restauranglagad trerätters nyårsmeny.

Nu tar Mat.se nästa steg och lanserar en egen foodtruck som kommer att sälja utvalda rätter från restaurangerna Happy me Kitchen, Koks, Ulle & vi och Öjersjö mat & golf, som är de första restaurangerna i samarbetet med Mat.se.

– Vi vill erbjuda göteborgarna bra och vällagad restaurangmat. Foodtrucken kommer att köra runt i områden där vi redan har många kunder, men också till centrala delar av Göteborg för att fånga uppmärksamhet och få fler att prova tjänsten, berättar Mat.ses verksamhetschef Ludvig Anderberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil